^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Welkom op de website van paardensportvereniging Someren-Eind


PSV Someren-Eind
0493-495415 / 06-12652147
info@psvsomereneind.nl

PSV Someren-Eind

Over ons

Over ons

 

 

Welkom op deze site van Paardensportvereniging Someren-Eind (P.S.V. Someren-Eind)

Onze vereniging is onder deze naam opgericht per 2006, sinds het samengaan van Landelijke Rijvereniging The Sunny Boys opgericht in 1945 en Ponyclub De Bonanzaruiters opgericht in 1966.


De vereniging bestaat uit zowel rijdende jeugdleden als rijdende seniorleden. Onze rijdende leden nemen het gehele jaar deel aan dressuur- en springwedstrijden, zowel in teamverband als individueel. Naast het wedstrijdelement organiseren we ook regelmatig andere activiteiten waarin we zoveel mogelijk de jeugd willen betrekken om vooral het plezier en de binding in de club te behouden.


Jaarlijks proberen we zelf een aantal wedstrijden te organiseren zowel in het voor- als het najaar. Het betreft dan indoor dressuurwedstrijden voor pony's en paarden afzonderlijk.
Wil je meer weten hoe het er in de vereniging aan toegaat vraag dan een van de bestuursleden om meer informatie. Wil je informatie thuis ontvangen vraag dan naar een speciaal boekje dat we hebben opgesteld.

Onze oefenavonden worden gehouden op ons terrein aan het Vaartje. We hebben de beschikking over een prachtig terrein waarbij natuurlijk aan de veiligheid van de allerkleinste ruiters is gedacht en zij kunnen oefenen op een omheind terrein. Het terrein heeft een zandbodem en kan in geval bij droogte worden beregend zodat niemand in het stof hoeft te rijden. Voor onze trouwe supporters staat de koffie klaar in onze unit.

Hebben we je interesse gewekt? Bezoek dan eens een van onze oefenavonden op maandag of donderdag van 19.00 tot 20.00 uur op ons oefenterrein aan Het Vaartje of in de winter op maandag en donderdag van 18.30 tot 20.30 uur in Manege De Witte Vallei in Asten-Heusden. Andere informatie kunt u vinden door een keuze te maken uit het menu links.

Het bestuur wenst u in ieder geval veel plezier toe aan het beleven aan deze sport.

 

Geschreven door Will van Bommel

Copyright © 2013 Paardensportvereniging Someren-Eind