^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Welkom op de website van paardensportvereniging Someren-Eind


PSV Someren-Eind
0493-495415 / 06-12652147
info@psvsomereneind.nl

PSV Someren-Eind

Wist u dat...?

 


 

 


 

In memoriam Kees Kersten

 

 

 

 

 

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Kees is overleden.

 

Kees was sinds 1987 lid van onze vereniging. Vele jaren heeft hij de functie van commandant bij de Sunny Boys binnen onze vereniging vervuld. Mede door zijn kennis en inzet hebben vele ruiters diverse concoursen onder zijn leiding bezocht, vaak met goede resultaten.

 

Kees was de  motor van ons dropteam. Hij nam elk jaar de leiding met het uitzetten van een dropping op het einde van het jaar. Hij zocht altijd naar een strategisch vertrek punt, leuke wandelroute en soms toch wel diverse moeilijke vragen die wij als droppers moesten beantwoorden. De eindbestemming werd na correct invullen van de vragen dan al snel duidelijk.

 

Kees was de ringmeester tijdens onze dressuurwedstrijden. Je kon altijd een beroep om hem doen. Vele uren heeft hij in de winter de kou getrotseerd om tijdens deze wedstrijden er voor te zorgen dat de juiste combinatie op het juiste moment in de ring was. Vaak had hij voor zich zelf dan al een uitslag per ring gemaakt. Indien de mogelijkheid er was probeerde hij na afloop van een rubriek, vaak nog even met de jury van gedachte te wisselen. Meestal klopte de plaatsing volgorde van Kees.

 

Kees was  een trouwe bezoeker op onze openbare vergaderingen. Indien nodig had hij zijn woordje klaar. Vaak was hij een van de vaste aanwezige, welke als laatste naar huis gingen.

 

De laatste jaren was Kees een trouwe bezoeker van onze oefenavonden. Mede doordat zijn nichtjes Luna en Yoni actief werden in de pony sport. Diverse wedstrijden bezocht hij samen met hen.

 

Kees bedankt voor alles, het ga je goed.

 

 

 

Bestuur en leden PSV Someren Eind

 


 


 


 


Als je een leuk verhaal hebt bijv. dat je hebt mee gedaan aan de kampioenschappen, of heb je misschien leukefoto'svan jou en je pony/paard tijdens een wedstrijd , je deze kan sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.zodat hij ze in het jaarverslag kan zetten.


Copyright © 2013 Paardensportvereniging Someren-Eind